Total visitors 1 1

Total visitors 1 1

arts literature

GeoDirectory

Hush and listen

Hush and listen

Manila gay life: essays, stories, poems. heaven and hell. love and lust

Peaceseeds

Peaceseeds

Site focusing on quotes from sacred texts that are in common between all religious traditions.

Ideas & universe

Ideas & universe

It is about all the ideas that have, are and will belong to the mankind and our planet under this universe...

Valdete antoni web-site

Krijime te poetes valdete antoni...

Poezi nga nexhip bashllari

Poezi nga nexhip bashllari

Art, literature,

Trifon xhagjika

Trifon xhagjika

faqe internetike per poetin zemerzjarrte te pushkatuar nga komunistet ne shqiperi, i cili para gjykates qe i dha vendimin me vdekje recitoi poezine e vet "atdheu eshte lakuriq".

The malaysian poetic chronicles

The malaysian poetic chronicles

A place for aspiring writers to showcase their poems and short fiction

Elian alien

Elian alien

Krijmtari poetike personale si dhe aspekte te tjera te krijimtarise.

Elinda marku

Elinda marku

Krijime poetike nga nje ze krejt i vecante i lirikes shqiptaro-amerikane elinda marku. plot ide e mendime, e figurshme dhe spontane poezia e saj te zgjon ndjenja e mendime e nuk mund te jesh ...

Bikini collection sexy lingerie

Bikini collection sexy lingerie

Design bikini sexy lingerie in my site