arts literature

GeoDirectory

Traboini connect

Traboini connect

Krijimtari poetike nga lindita agolli ne blog portalin traboini connect.

Trifon xhagjika

Trifon xhagjika

faqe internetike per poetin zemerzjarrte te pushkatuar nga komunistet ne shqiperi, i cili para gjykates qe i dha vendimin me vdekje recitoi poezine e vet "atdheu eshte lakuriq".

Paraivean

Paraivean

It is the site where i share my thoughts with my society.......tamil and saivism(hindusim)

Elian alien

Elian alien

Krijmtari poetike personale si dhe aspekte te tjera te krijimtarise.

Elinda marku

Elinda marku

Krijime poetike nga nje ze krejt i vecante i lirikes shqiptaro-amerikane elinda marku. plot ide e mendime, e figurshme dhe spontane poezia e saj te zgjon ndjenja e mendime e nuk mund te jesh ...

Bikini collection sexy lingerie

Bikini collection sexy lingerie

Design bikini sexy lingerie in my site

Everything about juliette benzoni

Everything about juliette benzoni

You will find here the biography, the bibliography of the french author juliette benzoni made by a french fan who are some ablities in english

Gk express

Gk express

Arts is long and life is short

A little of everything

A little of everything

Its about everything in life. plethora of colours, myriad things...love and sex, politics and religion, you and me.

Irene's kamaratou- giallousi blog

Irene's kamaratou- giallousi blog

This is irene's kamaratou- giallousi blog. let's talk about kids, books (fairy tales - novels) and much more... (in english or greek ) irene kamaratou- giallousi is a greek writer. she is ...